tisdag 19 januari 2010

Nystart för Radio Varan

Jajamän, du läser just nu Radio Varans officiella blogg! Här kommer vi att skriva om vad som kommer att sändas den närmaste framtiden, vad som kommer att hända inom den lite mer avlägsna framtiden, och det som händer däremellan.

Jag som skriver just nu heter Ludvig Åsgården, och jag är co-host för Dagens Program tillsammans med Lilly Bergström. Vi rapporterar varje vecka angående ämnen som berör ungdomar, utan att nödvändigtvis hamna i ett faktaprogram eller ett talkshow-program.

När vi började planera programmet så var temat "Ett faktabaserat ungdomsprogram", men vi vet inte riktigt hur vi håller oss till den definitionen längre. Det enda viktiga är att det fortfarande är ungdomarna som är i fokuset, och vi har hittills rapporterat om droger, sex, kärlek, TV-serier/filmer, datorspel, och vi har fortfarande minst lika intressanta frågor att ta upp, vilket ni bör kunna höra på radion de närmaste veckorna.

Radio Varan har ju mängder av program och idéer, och de respektive hjärnorna bakom kommer att skriva lite om sina egna program och funderingar allt eftersom. Stay tuned, Wednesdays and Thursdays at 18-21, at 87.8 right here at Radio Varan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar