söndag 14 februari 2010

BlindDate - De Utlottade

Efter en liten del teknikstrul kan vi nu presentera bilderna på de Varaner som ska lottas ut!

Lilly är en glad tjej, vars största intresse är musik, och en favoritaktivitet såhär i vinterkylan är att åka snowboard! Det som alltid prioriteras högt på listan är att alltid ha kul, men inte att förglömma är ju att också kunna sakta ner och mysa och/eller kramas!

Långa månskenspromenader är också en ständigt återkommande favoritsyssla, men "Buyer Beware" - hon kan bitas. Särskilt om du gillar det.

Är du en rolig kille eller tjej som antingen gillar att kramas och allt som hör till, alternativt är en mysig snowboardsinstruktör - eller helt enkelt en vanlig kille/tjej som vill ha någon att ha roligt med, berätta det för oss här på Radio Varan!


Vi har alltid tyckt att Johannes skulle ha hetat Björn, för han är en riktig teddy! Han är typen av person som har överkommit en svår motgång i livet - han är nämnligen Bohuslänning, men har lärt sig att acceptera det, ta till sig det, och gått vidare med det.

Han är även typen som kan verka någorlunda "badboy", men ta det lugnt - han är världens snällaste badboy isåfall! Inte en mix som många kan klara av, men han seglar genom det med stil!

Det är mycket man kan säga om Johannes, men kort och gott; han använder metaforer som "summan av kardemumman", är en mysig badboy-Bohuslänning (the true BBB), och kreativ musik/jingel/signatur-skapare på Radio Varan!

Är du en tjej, som gillar killar, är Johannes the way to go!


Viktoria, den ena halvan av Kaktus, är en glad och trevlig fiskartös ifrån Göteborg. Hon är på god väg att bli radiopratare nu när hon ska vara på Sveriges Radio ett större antal veckor under våren.
Hon tycker om att låtsats om att hon kan något om fotboll och är kort och gott en musiknörd.
Tror du att ni kan sitta och låtsas diskutera fotboll tillsammans, ring oss och berätta för oss varför just du ska få träffa Viktoria!

Adrian. En myt. En legend. En hjälte.
Adrian är ett litet skånsk gossebarn som gillar hiphop, spontana tjejer som kan hålla hans tempo, även i bistra tider. Och han är en galet mångsidig person, som lärde sig tidigt att allting är värt att testas på, åtminstone en gång!

Han spenderar Alla Hjärtans Dag med familjen hemma i Skåne, eftersom hans födelsedag sammanfaller ganska nära med den, och han tackar aldrig nej till chansen att träffa sin familj.
Eller jo, ibland.

Men inte ofta.

Han är även känd för att ha insiktsfulla kulturåsikter, och brilljerar ofta med sina funderingar, även om han inte alltid inser det själv.
Om du är en tjej som är spontan och/eller positiv, så skriv eller ring till Radio Varan!


Micke är en galet rolig radiopratare, som gillar romantiska middagar och långa promenader på stranden.
Eller förmodligen, om han skulle testa på det någon gång. Micke är en väldigt "down to earth kind of guy", alltså att han är en väldigt jordnära kille. Romantiska gester varvas med mysiga hemmakvällar, där romantiken att bara ligga och lyssna på Kent eller Bao inte är att förringa.

Han hoppar in på Sveriges Radio då och då, som sportreporter när det krävs, men hans ambition i livet är att lyssna på Kent.

Och jobba med radiosport.
Han är en sann "go-getter", han vet vad han vill ha, han vet hur han ska få det, och han får det! Om du är en tjej som är sugen på en sann radiojournalist, är Micke din man!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar